T-kullen BPH + valpträff

22 juli 2017 genomförde nästan hela T-kullen (6 av 7) BPH, beteende- och personlighetsbeskrivning. Vi har hela tiden varit väldigt nöjda med mentaliteten på valparna i kullen, vilket vi än en gång fick bekräftat under BPH:t. Samtliga individer visade att de är sociala, lekfulla, nyfikna, väldigt trygga, helt oberörda av skott och utan aggressioner. Jätteroligt att se nästan hela kullen vid samma tillfälle också! Dagen började mulet och svalt för att mitt på dagen övergå i gassande sol och värme. Tyvärr påverkade värmen de senare hundarna så de var inte lika pigga och livliga som annars. Arrangören stod för ett mycket professionellt och trevligt BPH!

Tino, Tilly, Tajson, Tomas, Lexie, Siri

Redan kvällen före kom Anna och Wibeke, som har Milou och Eddy + Tilly. Anna hade även med sig sin aussie Svea. Vi tränade lite grann på kvällen och åt god mat 🙂 Efter BPH:t på lördagen följde alla med hem till oss och det blev en del hundbus, hundprat och fotografering av alla kullsyskonen. Ett par avvek framåt kvällen och vi som var kvar åt, pratade, tittade på foton och hade en fortsatt trevlig kväll. På söndagen väntade ett lydnadspass, bad för hundarna och agilityträning. Måndagen startades med ett kortare dragpass och fortsatte sedan med ännu lite agilityträning. Wibeke som tränar mycket agility med Eddy och Milou berättade om en bekant som lärt sin border collie slalom på tre veckor. Hon tyckte vi skulle anta utmaningen med Lexie, vilket vi gjorde 🙂 Tror knappast vi hinner bli klara med inlärningen av slalom på tre veckor, men vi kan åtminstone göra ett försök att komma så långt som möjligt. Katta med Doglas och Tomas stannade kvar till tisdag och vi hade en väldigt lugn måndag eftermiddag och kväll när de övriga hade åkt. Våra hundar låg utslagna och sov det mesta av tiden, medan vi drack vin, åt gott och tittade på film 🙂

Stort tack allihopa för en trevlig och rolig hundhelg! Det var verkligen jätteroligt att träffa er alla och se hur goa hundar ni har!

BPH för T-kullen

Syskon- och familjebilder

Lydnadsträning

Lek och bad